Aroma difuzér – Pět důvodů proč si ho pořídit

31.10. 20190 Komentářů

Většinou ho ani nezaregistrujete zrakem, ale čich vám hned napoví, že se někde v prostoru nachází. Zapátráte tedy očima a zjistíte, že tam někde je. Aroma difuzér. Většinou se jedná o sklenici s různě barevnou tekutinou, ze které čouhají tyčinky. Proč byste jej měli mít doma i vy? A k čemu jsou ty čouhající tyčinky?

Difuzéry patří mezi jeden z nejoblíbenějších způsobů, jak provonět domácnost či kancelář. Nezabírají moc místa, a pokud vyberete správnou vůni, umí vás povzbudit, uklidnit, odpudit hmyz nebo neutralizovat zápachy. Shrňme si tedy pět hlavních důvodů, proč si aroma difuzér pořídit.

Nenápadnost

Aroma difuzér nepotřebuje moc prostoru. Většinou se jedná o malou lahvičku do 200ml. Stačí dodržet pár zásad pro umístění a úspěch je zaručen. Měl by se nacházet ve výšce zhruba od kolen po ramena, ani výš, ani níž. Stát může například na stole, komodě či okně.

Olori Aroma difuzér JASMÍN 200 ml

Účinnost

I když se jedná o malou nenápadnou lahvičku, dokáže provonět větší prostory. Velkou výhodou je i to, že aroma difuzér nepotřebuje pro šíření vůně proudění vzduchu. To znamená, že jej můžete pohodlně používat i v místnostech, kde často nevětráte a vůně se i přesto rovnoměrně rozprostře.

Intenzita vůně

Intenzitu vůně můžete velmi pohodlně regulovat pomocí ratanových tyčinek. Čím více jich do lahvičky vložíme, tím intenzivněji bude difuzér vonět. Podle toho jak moc jej používáte, vám jeden aroma difuzér může vydržet 3-5 měsíců. Ke každému Olori difuzéru je přibaleno 10 ratanových tyčinek, aby si provonění užili i opravdoví fajnšmekři.

Aroma difuzéry

Design

V neposlední řadě je to i vzhled, který aroma difuzéry řadí mezi oblíbené doplňky. Krásně voní a zároveň vypadají jako nenápadná dekorace.

Přírodní báze

Tou největší předností aroma difuzérů Olori je bezesporu jejich složení. Všech dvanáct vůní je založeno na přírodní bázi éterických olejů. Výborně se hodí jak pro domácí použití tak také do kanceláří, hotelů, wellness center, či lékařských ordinací.

Tak který si vyberete?

Aroma difuzér - Svět vůně

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..